Stara.fi Matkailu 8 – Yhdysvallat

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Tässä podcast-jaksossa keskustellaan Pohjois-Amerikan matkailusta TIA International Oy:n Juha-Pekka Salorannan kanssa.

Nykyisin Yhdysvaltojen suosituin suomalaisten perhelomakohde on Floridan alue, jossa erityisesti Disney World kiinnostaa lapsiperheitä. Myös Los Angeles ja San Francisco ovat suosittuja. Matkanjärjestäjä tekee valmiiden seuramatkojen lisäksi yhä enenevässä määrin myös räätälöityjä perhekohtaisia matkapaketteja.

Millainen voisi olla keskivertoperheen matkaohjelma Kaliforniassa? Entä kuinka hoituvat perheen maakuljetukset maassa, jossa oma auto on lähes ainoa mahdollinen kulkuneuvo? Uskaltaako suomalainen kavuta Yhdysvalloissa ratin taakse? Vastauksia löydät tästä podcastista. Toimittajana on Hannu Nevala.