Lindsay Lohan sekoili ja palasi vieroitukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholi- ja huumeongelmien kanssa taisteleva poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on kirjautunut takaisin vieroitushoitoon juhlittuaan ensin railakkaasti.

Lindsay jäi lauantaina aamuyöllä kiinni rattijuopumuksesta, kun hän ajoi kolarin Hollywoodissa. Kolaripaikalta löydettiin myös kokaiinia. Nyt Lindsay yrittää toistamiseen päästä kuiville vieroituksessa.

Hän kirjautui sisään Promises -klinikalle maanantaina iltapäivällä, jossa hänen odotetaan viettävän noin kuukauden, The Insider -uutisoi. Lohan kirjautui hoitoon vain vajaa kaksi vuorokautta kolarinsa jälkeen.

Tuohon kahteen vuorokauteen mahtui kuitenkin pidätyksen lisäksi myös railakasta juhlimista Hollywoodin yössä. Lindsay nähtiin sunnuntaina ympäripäissään Teddy´s -klubilla. Illan päätyttyä järjestysmiehet joutuivat kantamaan lähes tajuttoman Lindsayn tämän ystävän Dj Samantha Ronsonin autoon, jonne hän lopulta sammui, New York Post puolestaan raportoi.

Lauantaisen kolarin oikeudenkäynti alkaa 24. elokuuta.

Uusimmat