Huumetesti vei Lindsayn leffaroolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan jo toistamiseen vieroitushoidossa oleva näyttelijä-artisti Lindsay Lohan on luopunut roolistaan elokuvassa The Edge Of Love, koska elokuvan tuottajat vaativat häneltä huumetestiä.

Huumausaineiden ja viinan voimalla viime aikoina sekoillut Lohan perui siis itse roolinsa tuottajien vaatimuksen jälkeen viime kuussa, This Is London uutisoi. Virallisesti Lindsay Lohan jäi pois Dylan Thomasin elokuvasta sopimusasioiden vuoksi. Hänen tilalleen pestattiin brittinäyttelijätär Sienna Miller.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen elokuvarooli, josta Lohan on saanut lähtöpassit. Elokuvatuottajat eivät halua kuvauksiin huumeongelmaisia hankalia näyttelijöitä. Lindsay on parhaillaan Malibussa sijaitsevalla Promises -klinikalla hoidossa.

Uusimmat