Henkivartija: Lindsay jatkuvassa hengenvaarassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa viime aikoina sekoillut Lindsay Lohan on menettänyt ainakin yhden henkivartijansa siksi, että poppari oli liian holtiton suojeltavaksi.

Parhaillaan vieroitushoidossa toistamiseen oleva Lindsay käyttäytyi siten, että henkivartija Lee Weaverin mukaan hän voisi tappaa itsensä koska tahansa. Weaver suojeli Lohania kahden vuoden ajan, mutta lopulta pesti oli hänelle liikaa. Tämä siitäkin huolimatta, että hän on turvannut urallaan lukuisia muitakin Hollywood-tähtiä, kuten esimerkiksi pahasti huumeongelmaista Robert Downey Junioria.

– Olen katsonut joidenkin villeimpien tähtien perään Hollywoodissa, mutta en koskaan niin sekopäisen kuin Lindsay. Hän käytti enemmän huumeita ja joi enemmän viinaa kuin kukaan koskaan tapaamani. Hän eli jatkuvassa hengenvaarassa, Weaver kertoi News Of The World -lehdelle.

– En kyennyt enää laskemaan kertoja, jolloin Lindsay otti yliannostuksen ja jouduin kantamaan hänet juhlista. Huokaisin joka aamu helpotuksesta, kun hän oli vielä hengissä. Rukoilin, ettei hän kuolisi minun työvuoroni aikana.

– Aiemmin en ollut koskaan edes kuullut Lindsaystä, mutta hän oli painajainen jo 18-vuotiaana. Toivon, että hän pääsee eroon huumeista ennen kuin hän tappaa itsensä tai jonkun muun.

Uraltaan aikalisän Lindsayn pestin jälkeen ottanut turvamies kirjoittaa parhaillaan paljastuskirjaa entisistä työnantajistaan, joita ovat esimerkiksi Kim Basinger, Brad Pitt, Eddie Murphy ja Pamela Anderson.

Uusimmat