Lindsay Lohan ajoi huumeissa. Vankila uhkaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri kun Paris Hilton on viimein päässyt vapaaksi vankilasta, toinen Hollywoodin kohutyttö Lindsay Lohan voi joutua kokemaan Hiltonin kohtalon kiven sisässä.

Vieroitushoitojen sarjaa parhaillaan läpikäyvä Lohan ajoi toukokuussa kolarin Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Poliisi löysi kolaripaikalta kokaiinia ja Lindsay pidätettiin. Kolarin syyksi epäiltiin kuitenkin virallisesti vain ylinopeutta, vaikka lehdet revittivät jo tuolloin otsikoita Lindsayn mahdollisesta rattijuopumuksesta.

Nyt poliisi on saanut verikokeista vahvistuksen, että Lindsay oli sekä alkoholin että kokaiinin vaikutuksen alaisena. Testien mukaan Lindsay ylitti kaksinkertaisesti sallitun promillerajan ja oli siis käyttänyt myös kokaiinia, TMZ.com uutisoi.

Näin ollen kolari on nyt viemässä näyttelijä-artistia kovaa vauhtia kaltereiden taakse. Lohanin asianajaja ei suostunut kommentoimaan tietoja, ja hän syytti samalla viranomaisia tutkintatietojen liian aikaisesta paljastamisesta.

Uusimmat