Penelope Cruz panikoi – lentokone palasi takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Penelope Cruz oli torstaina aikeissa lentää Atlantin yli Newarkista Yhdysvalloista Barcelonaan Espanjaan. Yksinään ensimmäisessä luokassa matkustanut näyttelijä sai kuitenkin paniikkikohtauksen koneen ollessa matkalla kiitotielle.

Pian portilta lähdön jälkeen Penelope alkoi käyttäytyä oudosti. Cruz keskusteli lentohenkilökunnan kanssa ja pian tämän jälkeen kone palasi takaisin portille, jotta Penelope pääsi pois koneesta.

– Hän oli aivan hermona ja kieltäytyi lentämästä, silminnäkijä kertoi Huffington Postille.

Lento ei kuitenkaan voinut jatkaa matkaansa, vaan kaikki matkatavarat poistettiin lentokoneen ruumasta ulos sateeseen. Laukut odottivat sateessa kunnes näyttelijän laukut paikannettiin ja saatiin pois matkatavaroiden joukosta. Lopulta kone pääsi jatkamaan matkaansa yli kaksi tuntia myöhässä.

Penelope Cruzin tiedottaja kiisti tiedot paniikkikohtauksesta ja kertoi näyttelijän poistumisen syyksi sen, että lentoyhtiö kertoi lennon myöhästyvän myrskyn takia 3 – 4 tuntia. Cruz kuvaa parhaillaan seuraavaa Woody Allenin ohjaamaa elokuvaansa Barcelonassa.