Britney Spears jälleen hunningolla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin huhutaan olevan repsahtamassa takaisin epäterveelliseen elämäntyyliinsä. Amerikkalaisen Star-lehden mukaan taannoin vieroituksesta päässyt tähti on jälleen nähty juomassa reippaasti alkoholia.

Lehden lähde kertoo nähneensä Britneyn kaatavan energiajuomatölkkiin alkoholia useampaankin kertaan. Tähden sisäpiiriin kuuluva lähde kertoo Britneyn keksineen muitakin tapoja, joilla hänen alkoholinkäyttöään ei julkisuudessa helposti huomata. Poppari muun muassa pyytää ravintoloissa alkoholin tarjoiltavan aina kannussa pullojen sijaan.

– Britney pyytää aina alkoholinsa pullojen sijaan kannuun. Kerran tarjoilija erehtyi tuomaan pöytään pullon, ja Britney tarttui tarjoilijaa kädestä ja sanoi tälle, ettei hän saa näyttäytyä alkoholipullojen kanssa, Britneyn sisäpiirin tietolähde kertoi lehdelle.

Lehden mukaan popparin elämä on siis jälleen lipsumassa huonompaan suuntaan. Britneyn hiljattain tiukoiksi treenatut vatsalihaksetkin ovat enää vain muisto, sillä tähden huhutaan mässäilevän itsensä jälleen tukevampaan kuntoon.

Spearsia uhkaa myös välirikko pikkusiskonsa Jamie Lynnin kanssa, sillä sisko ei pidä Britneyn tavasta kohdella äitiään. Britneyllä on huonot välit äitinsä kanssa, sillä tähti uskoo tämän huijanneen hänet vieroitushoitoon. Popparin vihanpito meni muutama päivä sitten jo niin pitkälle, että hän poisti äitinsä kokonaan testamentistaan sekä nimesi kuoleman sattuessa kaiken omaisuutensa haltijaksi sekä lastensa huoltajaksi pikkusiskonsa Jamie Lynnin.