Britney Spearsin levyn julkaisua aikaistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on työstänyt jo pitkään paluulevyään, ja sen on uskottu jo useaan otteeseen jäävän kokonaan tekemättä. Tuoreimpien tietojen mukaan levy ollaan kuitenkin julkaisemassa vielä kuluvan vuoden joulumarkkinoille.

Aiemmin levyn julkaisun kerrottiin siirtyneen vuoteen 2008, mutta levy-yhtiö patistaa nyt Spearsia töihin, jotta levy olisi valmis ja julkaistu jo ennen joulua. Uuden levyn tekemistä ovat kuitenkin viime aikoina vaikeuttaneet Britneyn henkilökohtaiset ongelmat, jotka eivät vieläkään ole historiaa.

– Britneyn levyä työstetään nyt täydellä höyryllä. Hän tekee kovasti töitä saadakseen viimeisetkin kappaleet laulettua ja levy-yhtiö haluaa ihmisten kuulevan hänen uutta materiaaliaan mahdollisimman pian. Britney tekee töitä myös uuden imagonsa eteen ja kerää parhaillaan ideoita, jotta kaikki olisi valmista jouluksi, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.