Lindsay Lohan haluaa naida naisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Lindsay Lohan on paljastanut ystäväpiirilleen, että hän haluaisi mennä naimisiin tunnetun naistiskijukka Samantha Ronsonin kanssa. Lindsayn lähimpiin ystäviin lukeutuva Ronson tunnetaan avoimen biseksuaalina.

New York Timesin mukaan Lohan haluaa mennä Ronsonin kanssa naimisiin ja adoptoida lapsia. Lehti sai tiedot haltuunsa, kun joku ystäväpiiriin kuuluva myi lehdelle Lindsayn yksityisen MySpace-blogin tunnukset. Lindsay ja Samantha olivat käyneet blogissa intiimejä keskusteluja.

Lohanin ja Ronsonin suhteesta on huhuttu myös aikaisemmin. Lindsay näyttelee Samanthaan perustuvaa hahmoa myös valkokankaalla. Samanthan veli on maineikas tiskijukka Mark Ronson, jonka ystäviin lukeutuu puolestaan Dj AM, jota Lindsay taannoin deittaili.