Lindsay Lohan antautui pidätettäväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten vieroitushoidosta päässyt poppari-näyttelijä Lindsay Lohan pidätettiin torstaina, kun hän asteleli lakimiehensä kanssa poliisiasemalle Beverly Hillsissä.

Kyse oli viime toukokuussa sattuneesta onnettomuudesta, jonka jälkeen Lohania vain kuultiin, eikä lainkaan pidätetty. Tunti pidätyksen jälkeen Lindsay vapautettiin 30.000 dollarin takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Lindsayn epäillään olleen alkoholin ja huumeiden vaikutuksen alaisena ja yrittäneen pakoa kolaripaikalta.

Testit ovat jo osoittaneet, että Lohanilla oli veressään alkoholia tuplasti yli sallitun ja lisäksi myös merkkejä kokaiinin käytöstä. Oikeudenkäynti alkaa 24. elokuuta. Pidätyksestä kertoi eilen illalla Suomen aikaa Los Angelesin poliisin verkkosivusto.

Kaksi päivää onnettomuuden jälkeen Lindsay kirjautui uudelleen vieroitukseen. Hänen mukanaan autossa ollut julkkislesbo, Dj Samantha Ronson, on nostanut 20 miljoonan oikeusjutun bloggaajaa vastaan, joka väitti autosta löytyneen kokaiinin kuuluneen hänelle.