Lindsay Lohanin elokuvauran suurin katastrofi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkoholin ja huumeiden kanssa vakavissa ongelmissa oleva Lindsay Lohan on aiemminkin menettänyt elokuvaroolejaan sekoilujensa takia, mutta nyt hänen käytöksensä on aiheuttanut jo aivan toisen luokan menetyksiä.

Nyt nimittäin kokonainen Hollywood-elokuvaprojekti on jouduttu perumaan, koska Poor Things -elokuvaa rahoittaneet yhtiöt hermostuivat Lohanin viime viikonlopun käyttäytymisestä. Lindsay suuntasi vieroituksesta päästyään Las Vegasiin eräänlainen alkolukko jalassaan. Koska hän ei voinut nauttia alkoholia, pummasi Lindsay silminnäkijöiden mukaan huumeita.

Tiedot tästä levisivät nopeasti myös amerikkalaisiin viihdelehtiin, ja uutiset saivat rahoittajat perääntymään koko elokuvaprojektista, New York Post uutisoi eilen. Kuvaukset oli määrä aloittaa tällä viikolla. Kyseessä lienee tähän saakka kallein ja ehkä viimeinen niitti Lindsayn jo pitkää vaikeuksissa olleelle elokuvauralle.

Lohanin taustavoimat ovat vierittäneet syyn projektin peruuntumisesta tuotantoyhtiön niskoille. Viime vuonna Lindsay sai Georgia Rule -elokuvan tuottajalta julkisesti noottia ylimielisestä käytöksestään kuvauspaikalla. Viime keväänä Lohanin rooli The Best Time of Our Lives -elokuvassa annettiin lopulta Sienna Millerille. Kaiken lisäksi Lohania odottaa mahdollisesti vankeustuomio törkeästä rattijuopumuksesta.