Lindsay Lohan ajoi takaa viatonta naista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan pidätettiin toissayönä jälleen rattijuopumuksesta. Lisäksi hänen hallustaan löytyi kokaiinia ja hän ajoi ilman voimassa olevaa ajokorttia. Nyt vankilatuomiota odottava Lohan ajoi kiinnijäämishetkellään kaiken lisäksi autollaan takaa viatonta naista.

Mustalla Cadillac Escaladella liikkeellä ollut nainen soitti poliisille kahden maissa yöllä, kun Lindsayn ohjastama auto ajoi häntä takaa. Poliisin saapuessa paikalle autot olivat pysähtyneet vain korttelin päähän Santa Monican poliisiasemasta, ja naisilla oli keskenään sanaharkkaa. Poliisi puhallutti selvästi päihtyneen Lindsayn, joka puhalsikin yli 1,2 promillen lukemat. Molemmilla kuljettajilla oli autossaan kaksi matkustajaa.

Juopunut ja äskettäin vieroitushoidosta päässyt Lindsay luuli ajavansa takaa autoa, jossa olisi ollut hänen entinen assistenttinsa Jenni Muro. Avustaja oli ottanut lopputilin vain tunteja ennen tapausta. Lopulta selvisi, että assistentti ei ollut tapahtumahetkellä lähimaillakaan, TMZ.com vahvisti. Tähden oikeudenkäyntinsä alkaa 24. elokuuta. Odotettavissa on pitkä vankilatuomio.