Lindsayn takaa-ajon hätäpuhelu vuoti nettiin, kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lindsay Lohanin rattijuopumustapaus paisuu yhä. Poliisi saa koko ajan uutta tietoa tapahtumista, ja amerikkalaiset viihdelehdet saavat tiedot nopeasti haltuunsa. Nyt verkkoon on vuotanut TMZ.com -julkaisun haltuun saama Lindsayn takaa-ajon aikana tehty hätäpuhelu.

Puhelun on ilmeisesti soittanut Lindsayn assistentin äiti, jonka Cadillac Escaladea Lindsay ajoi takaa hurjalla ylinopeudella. Hätäpuhelun aikana operaattorilla on vaikea saada selvää hysteerisen naisen selityksestä, mutta hän löytää auton kuitenkin valvontakameran kuvista tai helikopterin kuvaamasta ilmakuvasta.

Lopulta naisen selitys päättyy kovaääniseen kirkumiseen ja huutoon: ”Voi hyvä Jumala, mitä hän tekee!?”. Tämän jälkeen kuuluu hetken aikaa itkua kunnes poliisi saapuu paikalle sireenit soiden.

Kuuntele hätäpuhelu tästä!