Jessica Simpson kiistää floppihuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Jessica Simpson kiistää tiedottajansa välityksellä huhut, joiden mukaan hänen seuraava elokuvansa ei päätyisi lainkaan valkokankaalle, vaan julkaistaisiin suoraan DVD-muodossa.

Kyse on Blonde Ambition -nimisestä romanttisesta komediasta, jossa Jessica nähdään yhdessä Luke Wilsonin kanssa. Siinä Simpsonin roolihahmo on pikkukaupungin tyttö, josta tulee New Yorkissa menestyvä uranainen.

Äskettäin amerikkalainen Us Magazine kertoi, että elokuvalta jää elokuvateatterit kokonaan väliin, koska leffa on ”kerrassaan kauhea”. Lehti sivalsi samalla myös Jessican näyttelijänkykyjä. Tähden taustavoimat ovat kuitenkin kiistäneet lehden tiedot ja todenneet, että elokuva nähdään myös teattereissa.

Taannoin Jessica Simpson nähtiin hyvin menestyneessä Dukes Of Hazzard -komediassa yhdessä Johnny Knoxvillen ja Willie Nelsonin kanssa.