Lindsay Lohan varasti arvokkaita vaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pahoissa vaikeuksissa oleva Lindsay Lohan ei ole ilmeisesti päässyt kaidalle tielle, vaikka häntä odottaa mahdollisesti pitkä vankeustuomio. Nyt on nimittäin tullut esille, että Lindsay varasti kuvaussessiosta kasan Louis Vuittonin tuotteita.

Kyseessä oli pari kuukautta sitten järjestetty Elle -lehden kuvaussessio, jonne Vuitton oli lainannut tuotteitaan rekvisiitaksi. Vielä tuolloin muotitalo kaavaili Lohania kuvastonsa uudeksi kasvoksi, mutta suunnitelmat kariutuivat varkauden myötä.

– Louis Vuitton oli lähettänyt näytteitä tuotteistaan, jotta Lindsay voisi pitää niitä kuvauksissa. Lohan kuitenkin sulloi vaatteita laukkuunsa, vaikka hänen stylistinsä ja assistenttinsa yrittivät estellä häntä. Lopulta hän käveli pois erittäin kalliissa paidassa ja muita arvokkaita tavaroita laukussaan, lähde kertoi New York Timesille.

Lindsayn varastamien tuotteiden oli määrä jatkaa matkaansa seuraavaksi Vogue, W ja Harper’s Bazaar -lehtien kuvauksiin. Muotitalossa oltiin raivoissaan, koska he yrittivät turhaan saada tuotteitaan takaisin. Lindsay ei vastannut heidän puheluihinsa.