Kevin Federline sai potkut elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin entisenä aviomiehenä tunnettu julkkistyrkky Kevin Federline on saanut taas kokea kovia uraputkessaan. Popparin ura tyssäsi jo alkumetreillä, ja nyt näyttelijänurakin näyttäisi olevan lopussa jo ennen sen alkamista.

Kevin nähtiin aiemmin muutaman sekunnin miniroolissa C.S.I.-televisiosarjassa, ja pian hänet piti nähdä myös valkokankaalla samassa elokuvassa itse Keanu Reevesin kanssa. Karu totuus selvisi kuitenkin Kevinille, kun tämä meni sovittamaan roolihahmonsa vaatteita. Hän oli nimittäin saanut potkut koko elokuvasta jo kuukausia aiemmin.

Tuottajat päättivät jo aiemmin jättää Kevinin pois koko elokuvasta, ja he ilmoittivat asiasta vakiintuneen tavan mukaan vain Federlinen managerille. Manageri unohti kuitenkin kertoa potkuista päämiehelleen.

– Hänellä oli elokuvassa hyvin pieni rooli, sillä hän olisi ollut mukana eräässä montaasissa. Hän sai kuitenkin potkut elokuvasta, mutta hänen managerinsa ei kertonut siitä hänelle. Kevin huomasi asian vasta mennessään sovittamaan vaatteita, lähde kertoi New York Daily News -lehdelle.

Elokuvan tuotantoyhtiö Fox Searchlight kiistää tällä hetkellä myös aikaisemmat tiedot siitä, että Kevin olisi koskaan edes ollut mukana elokuvan tiimissä. Kevinin elokuvaura odottaa siis yhä käynnistymistään.