Lindsay Lohan jättää Hollywoodin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa vaikeuksissa oleva näyttelijä-artisti Lindsay Lohan suunnittelee jättävänsä Hollywoodin oman terveytensä vuoksi.

Lohanin isän mukaan tähti ei nimittäin kykene vastustamaan päihteitä asuessaan julkkisjuhlien kyllästämässä elokuvakaupungissa. Isä tapasi tyttärensä aiemmin tässä kuussa Utahissa, jossa Lindsay on parhaillaan vieroitushoidossa.

– Kun vihdoin tapasimme kasvokkain, tartuimme toisiimme emmekä kyenneet lopettamaan itkuamme puoleen tuntiin, Michael Lohan kertoi People -lehdelle.

Lindsay kertoi isälleen tehneensä kauheita asioita ja olleensa koukussa huumeisiin. Samalla hän kuitenkin lupasi pysyä jatkossa erossa huumeista ja vihaavansa Hollywoodia. Isän mukaan Lindsay haluaa muuttaa pois kaupungista, ettei hänen tarvitsisi enää viettää aikaansa hänelle vahingollisten ihmisten kanssa.

– Hän sanoi, ettei halua asua Hollywoodissa, koska se on syyllinen kaikkeen pahaan hänen elämässään.

Lindsay ja isä tapasivat toisensa nyt ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen. Isä pääsi äskettäin vankilasta istuttuaan siellä tuomiota rattijuopumuksesta. Omena ei ole siis pudonnut kauas puusta.

Uusimmat