Spice Girlsiä syytetään taustanauhan käytöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina odotetun paluunsa keikkalavoille Vancouverissa, Kanadassa, tehnyttä Spice Girls -viisikkoa syytetään taustanauhan käytöstä konsertissaan.

Väitteiden mukaan osa yhtyeen lauluista olisi tullut nauhalta. Yhtye kuitenkin kiistää väitteet perättöminä ja väittää kaiken laulun tulleen livenä. Loppuunmyydissä konsertissa oli 16.000 hengen yleisö, joten keikka oli menestys. Keikan jälkeen nousivat kuitenkin epäilyt siitä, että yhtye olisi vain aukonut suutaan taustanauhan säestyksellä.

– Kaikki mitä tytöt lauloivat tuli livenä. Keikoilla on käytössä ihan normaali klikkiraita, jotta bändi pysyy oikeassa tahdissa, mutta kaikki laulut tulivat livenä, yhtyeen tiedottaja kertoi New York Daily Newsin mukaan.

Yhtye esiintyy seuraavan kerran tänä iltana San Josessa, Kaliforniassa.