Jenni Vartiainen on Miss Pop 2007

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jenni Vartiainen on valittu jo toisen kerran Suomen kauneimmaksi naispoppariksi viihdelehti Staran järjestämässä Miss Pop -äänestyksessä. Äänestys järjestettiin nyt kuudennen kerran.

Jenni Vartiainen piti kärkisijaa hallussaan lähes koko äänestyksen ajan, ja hän sai lopulta 32,2 prosenttia äänistä. Idols-tähti Anna Abreu kisasi pitkään ykköstilasta, mutta joutui lopulta tyytymään toiseen sijaan 23,6 prosentin äänimäärällä. Jenni Vartiainen voitti äänestyksen jo toistamiseen, sillä hän on myös vuoden 2003 Miss Pop.

Kolmannesta sijasta käytiin tiukka kisa Idols-tähti Kristiina Braskin ja PMMP-tähti Paula Vesalan kanssa. Lopulta Brask vei pronssisijan vajaan prosentin erolla. Ääniä annettiin yhteensä lähes 19.000. Äänestyksen lopulliset äänimäärät ovat seuraavat:

Jenni Vartiainen, 6.080 ääntä

Anna Abreu, 4.466 ääntä

Kristiina Brask, 1.704 ääntä

Paula Vesala, 1.484 ääntä

Hanna Pakarinen, 1.137 ääntä

Indican Jonsu, 851 ääntä

Tiktakin Petra, 828 ääntä

Katri Ylander, 779 ääntä

Tea Hiilloste, 776 ääntä

Irina, 766 ääntä

Miss Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme kauneimmasta naisartistista. Voittajan päättävät Stara.fi -sivuston lukijat. Tänä vuonna kisataan vielä maan komeimman miesartistin Mister Pop 2007 -tittelistä. Viime vuonna voiton vei Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber.

Viihdelehti Stara on Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti. 15 – 30 -vuotiaille suunnattu julkaisu ilmestyy verkkolehden lisäksi myös Stara -aikakauslehtenä. Verkkoversio tavoittaa lähes 90.000 lukijaa viikossa.