Poliisi: Brandy syytön kuolonkolariin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu r&b-tähti Brandy joutui todelliseen kurimukseen ajettuaan vuosi sitten joulukuussa kolarin, jossa kuoli 38-vuotias nainen. Kolarin syylliseksi epäiltiin ylinopeutta katumaasturillaan mahdollisesti ajanutta artistia.

Brandy esitti julkisen anteeksipyynnön uhrin omaisille, mutta siitä huolimatta häntä vastaan nostettiin lopulta kaksi oikeusjuttua. Toisessa jutussa uhrin omaiset vaativat varakkaalta tähdeltä läheisensä kuolemasta 50 miljoonan dollarin korvauksia ja toisessa jutussa lisäkorvauksia naisen kyydissä olleen lapsen pysyvistä ruumiinvammoista. Lisäksi Brandya uhkasi jopa viiden vuoden vankeustuomio, People kertoi.

Nyt viranomaiset saaneet tutkimuksensa päätökseen ja päättäneet olla syyttämättä tähteä kolarista. Viranomaiset kertoivat eilen, että Brandya ei epäillä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Tähden asianajaja syytti tiukoin sanakääntein paikallista poliisia, joka vihjasi heti tapahtuneen jälkeen, että Brandy olisi syyllinen kolariin.

Uhrien omaisten oikeudenkäynti Brandya vastaan alkaa 28. tammikuuta. Hänet on kuitenkin nyt todettu jo kertaalleen syyttömäksi, joten omaisten nostama kymmenien miljoonien korvausvaatimus voi kuivua kokoon oikeussalissa.

Brandy tuli Suomessa tunnetuksi vuonna 1998 Monican kanssa esittämällään duohitillä The Boy Is Mine. Hänen albumeitaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta. Lisäksi Brandy on nähty näyttelemässä elokuvissa kuten Arachnophobia, Tiedän yhä mitä teit viime kesänä ja Osmosis Jones sekä useissa televisiosarjoissa.