Lindsay Lohan vaati seksiä rumpalilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari-näyttelijä Lindsay Lohan vietti vauhdikkaan vuodenvaihteen Caprin elokuvafestivaaleilla Italiassa. Jo ensimmäisen vuorokauden aikana tähti nähtiin suutelemassa kolmen eri miehen kanssa.

Nyt roomalainen 27-vuotias rumpali Alessandro DiNunzio on paljastanut News Of The World -lehdelle tuon illan tapahtumia. Lehden mukaan 21-vuotias Lindsay Lohan pokasi rumpalin baarista ja kutsui tämän oikopäätä illalliselle sillä ehdolla, että rumpali suutelee häntä.

– Hän esitteli itsensä Lindsayksi. Vasta keskustelumme loppupuolella tajusin juttelevani Lindsay Lohanin kanssa. Olin pyörtyä. En voinut uskoa todeksi, että hän pyysi minut illalliselle kanssaan, DiNunzio kertoi lehdelle.

Viime päivinä maailmalla on uutisoitu myös Lindsayn mahdollisesta retkahtamisesta uudelleen alkoholiin. Alkoholiongelmansa takia vieroituksessakin ollut tähti väittää olevansa edelleen kuivilla, mutta miesseuralainen väittää aivan muuta.

– Hän kutsui minut muutamalle klubille kahden ystävänsä kanssa. Siellä hän joi alkoholia, vodka karpalomehua ja vodka soodaa.

Klubikierroksen jälkeen Lindsay vei miehen hotellihuoneeseen, jossa hän riisui yllättäen kaikki vaatteensa ja meni peiton alle.

– Minulta meni hetki ennen kuin ymmärsin, että minunkin pitäisi riisua. Alastomana hän sai henkeni salpautumaan. Hän oli kertakaikkiaan upea. Lindsay oli erittäin hyvä ja yllättävän kokenut. Hän vaati saada tehdä kaikkea, kaikissa asennoissa. Hän oli todella kokeilunhaluinen.

Myöhemmin nuori mies sai kuitenkin lukea lehdistä, että hän oli vain yksi Lindsayn kolmesta valloituksesta tuona päivänä. Aiemmin miesmallinakin toiminut Alessandro kertoi olleensa loukkaantunut saadessaan tietää tähden muista miehistä. Nykyisin Orfen -nimisessä yhtyeessä soittava mies työskenteli elokuvafestivaaleilla ääniteknikkona.