Lordin kauhuelokuvan ensi-iltaan 5.000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisuvoittaja Lordi tekee pian ensiesiintymisensä valkokankaalla kauhuelokuvassa Dark Floor. Elokuva saa maailmanensi-iltansa Oulussa 6. helmikuuta, ja samalla tehdään mahdollisesti myös suomenennätys elokuvaesityksen yleisömäärässä.

Elokuva esitetään ensimmäisen kerran yleisölle jääkiekkojoukkue Oulun Kärppien kotihallissa, jonne odotetaan katsojia noin 5.000. Ensi-illan yhteydessä nähdään myös Lordin konsertti. Leffan virallinen ensi-ilta on 8. helmikuuta.

Dark Floors on Lordi-yhtyeen johtohahmon, Mr. Lordin, ja ohjaaja Pete Riskin ideoima tyylipuhdas kauhuelokuva, jolle odotetaan laajaa kansainvälistä levitystä. Elokuvassa puhutaan englantia ja näyttelijät ovat pääosin Britanniasta. Lordi-yhtyeestä tutut hahmot ovat hirviöitä, jotka jahtaavat eloonjäänyttä ihmisjoukkoa pitkin sairaalaa.

Elokuva sai alkunsa Mr. Lordin haastattelusta, jossa hän pyysi Seliniä ottamaan häneen yhteyttä elokuvaideansa tiimoilta. Solar Films tuotti elokuvan yhteistyössä POEM-säätiön ja Pohjois-Suomen elokuvakomission NFFC:n kanssa. Pete Riskin ohjaaman Dark Floorsin tuottaja on Markus Selin ja käsikirjoittaja Pekka Lehtosaari. Lordin musiikkia kuullaan vain lopputekstien ajan.