Poets of the Fall ja Lovex julkaisevat uutta musiikkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen menestysyhtye Poets of the Fall julkaisee pian uutta materiaalia yhtyeen kolmannelta albumilta. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään The Ultimate Fling, ja se löytyy kauppojen hyllyiltä 6. helmikuuta.

Single sisältää kappaleesta yhteensä kolme eri versiota, joista yksi on akustinen. Nimikappaleen lisäksi mukana on viime vuoden Ankkarockissa äänitetty liveversio kappaleesta Fire.

Poets of the Fall on aukonut latua viime aikoina myös Suomen ulkopuolella. Kesällä yhtye käväisi keikkailemassa Intiassa saakka. Matkaraportti yhtyeen vaiherikkaasta reissusta löytyy tästä! Stara teki viime kesän Ruisrockissa yllätysratsian yhtyeen keikkabussiin. Katso videopodcast tästä!

Eilen uuden materiaalin julkaisemisesta kertoi myös tamperelaisyhtye Lovex, joka julkaisee Take A Shot -nimisen singlensä digitaalisesti 23. tammikuuta ja fyysisenä levynä 6. helmikuuta. Kyseessä on tulevan levyn ensimmäinen singlelohkaisu.