Christina Aguilera synnytti pojan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Suomen aikaa julkkistähti Nicole Richie synnytti tytön ja Melrose Place -sarjan tähti Courtney Thorne-Smith synnytti puolestaan pojan. Perjantaina julkkissairaala Cedars-Sinaihin tuotiin synnytykseen myös poptähti Christina Aguilera.

Viime kuussa kerrottiin, että Christina Aguilera oli varannut itselleen ajan keisarinleikkaukseen. Viime yönä Christina ja Jordan ilmoittivatkin iloisesta perheuutisesta tekstiviestillä kello neljän aikaan aamuyöllä, TMZ kertoi. Julkaisun mukaan lapsi on poika.

Nicole Richie ja Christina Aguilera synnyttävät siis samaan aikaan, mutta parin yhtäläisyydet eivät lopu vielä siihen. Molemmat nimittäin julkistivat taannoin myös kihlauksensa samassa gaalaillassa Los Angelesissa. Aguilera Jordan Bratmanin kanssa ja Richie Joel Maddenin kanssa.