Wesley Snipes pimitti 38 miljoonan tulot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä veropetoksesta etsintäkuulutettu näyttelijä Wesley Snipes on odotettua pahemmassa liemessä, sillä Yhdysvaltojen verottajan mukaan hän jätti ilmoittamatta verottajalle huimat 37,9 miljoonaa dollaria palkkatuloja vuosina 1999 – 2004.

Vuonna 2006 syytteet saanut Snipes joutuu maanantaina oikeuteen vastaamaan syytöksiin. Oikeutta käydään Ocalassa, Floridassa, jossa Wesley Snipes asui veropetoksen oletetulla tekohetkellä, ABC News kertoo.

Epäillyn veropetoksen tekohetkellä tähti oli juuri tehnyt sopimukset Blade II ja Blade: Trinity -elokuvista, joista hän tienasi verottajan mukaan yhteensä noin 20 miljoonaa dollaria. Sen lisäksi, että hän jätti ilmoittamatta tulojaan, hän myös yritti saada perusteettomia veronpalautuksia yhteensä 11,3 miljoonan dollarin palkkatulon edestä.

Etsintäkuulutettaessa Namibiassa Gallowwalker-elokuvansa kuvauksissa ollut Snipes antautui poliisille joulukuussa ja pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä miljoonan dollarin takuita vastaan. Jo tuolloin laskettiin, että hän voi saada jopa 16 vuoden vankeustuomion, mikäli hänet todetaan syylliseksi kaikkiin syytteisiin.