Brick & Lace julkaisee esikoisensa keskiviikkona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikalainen sisarusduo Brick & Lace julkaisee odotetun Love Is Wicked -debyyttialbuminsa Suomessa keskiviikkona 16. tammikuuta. Levyn nimikkosingle Love Is Wicked on ollut yksi talven suurimmista r&b-hiteistä niin radioissa kuin tanssilattioillakin. Debyytin seuraava singleohkaisu on nimeltään Never Never.

Brick & Lace -yhtyeen muodostaa sisaruspari Nyanda ja Nailah Thornbourne. Tytöt ovat laulaneet koko ikänsä, sillä heidän vanhempansa kannustivat tyttöjä esiintymään ja kotona musisoitiin koko perheen voimin. Nyandan ja Nailahin äiti myös oli mukana kehittelemässä duon nimeä. Hän keksi sanan ”Lace” jonka jälkeen Nyanda liitti siihen sanan ”Brick”. Näin Brick & Lace oli syntynyt.

Brick & Lacen Love Is Wicked on ensimmäinen hiphop-tähti Akonin levymerkin julkaisu. Mies oli vahvasti mukana albumin teossa ja tytöt kutsuvatkin häntä Brick & Lacen kolmanneksi jäseneksi. Nyanda ja Nailah ovat kirjoittaneet tai olleet mukana kirjoittamassa kaikkia albumin biisejä. Levyä ovat tuottaneet mm huippunimet Akon, Will.I.Am ja Ron Fair.

Stara sai kunnian arvostella yhtyeen albumin ennakkoon. Arvostelu löytyy tästä!