Wesley Snipes rukoili armoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Wesley Snipes käy parhaillaan oikeutta veropetoksistaan. Hänen väitetään pimittäneen verottajalta noin 38 miljoonan dollarin tulot vuosina 1999 – 2004.

Oikeudenkäynti alkoi maanantaina Ocalassa, Floridassa. Wesley Snipes saapui paikalle lakimiestensä kanssa, mutta ennen oikeudenkäyntiä hän kävi rukoilemassa kirkossa. Siellä oli järjestetty hänelle tilaisuus, jossa oli paikalla 150 ystävää ja sukulaista sekä 22 kirkonmiestä.

– Rukoilimme vain oikeudenmukaisuutta ja armoa, pastori Frank Thompson kertoi Orlando Sentinel -lehdelle.

Etsintäkuulutettaessa Namibiassa Gallowwalker-elokuvansa kuvauksissa ollut Snipes antautui poliisille joulukuussa ja pääsi odottamaan oikeudenkäyntiä miljoonan dollarin takuita vastaan. Jo tuolloin laskettiin, että hän voi saada jopa 16 vuoden vankeustuomion, mikäli hänet todetaan syylliseksi kaikkiin syytteisiin.