Simon Cowell: Britney Spears huijaa mediaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman tuomari Simon Cowell uskoo, että poptähti Britney Spears ei ole todellisuudessa kokenut hermoromahdusta, vaan koko tapaus on poptähden itsensä kehittämä juoni.

Aiemmin Simon ilmoitti olevansa kiinnostunut auttamaan Spearsia tämän uralla, mutta nyt epäluulo on ottanut vallan. Cowell uskoo, että Britney ohjailee tällä hetkellä medioita mielensä mukaan kehittelemällä toinen toistaan erikoisempia välikohtauksia.

– Kaikki luulevat, että hän on saanut hermoromahduksen. Viimeisimpien tempaustensa perusteella hän vie kuitenkin mediaa kuin pässiä narussa ja pitää itsellään täydellisen kontrollin, Cowell kertoi PageSix-lehdelle.

– Tunsin häntä kohtaan jossain vaiheessa todellista myötätuntoa ja luulin, että hän on täysin holtiton. Viime viikon aikana olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että hän tietää mitä tekee ja haluaa itse pitää ohjia käsissään. Jos hän tietää mitä tekee, niin onnea matkaan!

Lisäksi Cowell totesi, että mikäli Britney ei tosiaan haluaisi lehdistön seuraavan häntä alituiseen, tähti osaisi kyllä pitää matalaa profiilia päästäkseen eroon paparazzeista. Se onnistuisi helposti kulkemalla oman auton sijaan esimerkiksi tummennetuin ikkunoin varustetulla limousiinilla.