Hiphop-tähti Diddyn nimisekoilut jatkuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs on vaihtanut urallaan nimeä suurin piirtein useammin kuin tehnyt albumeja. Tähän mennessä hänet on tunnettu esimerkiksi nimillä Puff Daddy, Puffy, P. Diddy ja Diddy.

Nyt on vuorossa jälleen uusi nimi. 38-vuotias artisti nimittäin haluaa, että jatkossa hänestä käytetään hänen oikeita etunimiään Sean John.

– Olen kautta aikojen kehittynyt ja ottanut uusia nimiä eri aikakausina. Se ei ole lainkaan epänormaalia siellä mistä olen kotoisin. Nyt haluan olla Sean John, koska minä olen Sean John, Puff Daddy kommentoi E! Onlinen mukaan.

Luultavasti nimenvaihdoksen takana on ainakin osittain Puffyn vuodesta 1998 saakka julkaisema vaatemerkki, joka on alusta saakka ollut nimeltään Sean John. Edellisen nimen, Diddyn, kanssa tuli aiemmin ongelmia, sillä Britanniassa oli jo samalla nimellä aiemmin toiminut artisti Richard ”Diddy” Dearlove.