Teinitähden seksikkäät kuvat vuotivat julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Miley Cyrus on noussut vuorostaan otsikoihin seksikkäillä valokuvillaan, jotka ovat vuotaneet vahingossa julkisuuteen. Laulaja-näyttelijä tunnetaan parhaiten suositusta Hannah Montana -televisiosarjasta.

Vasta 15-vuotias näyttelijä nähdään kuvissa muiden muassa bikineissä sekä kylpyammeessa ystäviensä kanssa. Kuvat ovat ilmeisesti peräisin Mileyn MySpace -sivulta, jonka salasana oli vuotanut väärille ihmisille.

Tapausta ei voi ihan verrata siihen, kun 18-vuotias Vanessa Hudgens otti itsestään alastonkuvia, mutta kuvat ovat aiheuttaneet ihmetystä varsinkin Yhdysvalloissa, jossa nuorten tyttöjen bikinikuviakin pidetään paheksuttavana. Varsinkin kun sekä Vanessa Hudgens että Miley Cyrus ovat lasten suosimien Disney-ohjelmien kasvoja.

Katso Miley Cyrus -bikinikuvat tästä, tästä tai tästä!