Teinitähti Miley Cyrus sairastui kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -televisiosarjasta tunnetuksi tullut teinitähti Miley Cyrus joutui lauantaina keskeyttämään konserttinsa New Orleansissa sairastuttuaan kesken keikan.

Loppuunmyyty New Orleans Arena sai pettyä, kun Miley Cyrus ilmoitti pitävänsä pienen tauon, koska ei voinut hyvin. Noin viiden minuutin kuluttua näyttelijä-laulaja palasi lavalle yleisön hurratessa. Keikka jatkui tosin istualtaan, sillä Mileyn kunto ei riittänyt koreografiaan.

Muutaman kappaleen jälkeen Mileyn isä, countryn supertähti Billy Ray Cyrus, saapui lavalle ja ilmoitti laulavansa keikan viimeisen kappaleen duettona tyttärensä kanssa, paikallinen lehti The Times-Picayune kertoi. Näin keikka saatiin päättymään tyylikkäästi, mutta ennen aikojaan.

Miley Cyrus on parhaillaan otsikoissa Yhdysvalloissa julkisuuteen vuotaneiden seksikkäiden valokuviensa takia. Kyseessä on Suomen mittapuussa kuitenkin mursky vesilasissa, sillä kuvat ovat suhteellisen normaaleja.