StaraVideo 33 – Iina Kuustonen

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan 8 päivää ensi-iltaan -elokuvassa nähtävä Iina Kuustonen, joka tekee elokuvassa ensimmäisen suuremman elokuvaroolinsa. Aiemmin televisiosarjoista ja FC Venus -elokuvasta tuttu Iina kertoi kuulumisiaan ja esimerkiksi leffan tekemisestä.

Tulevaisuuden suunnitelmiaan Iina Kuustonen ei vielä uskaltanut paljastaa, mutta tulossa on hänen mukaansa mielenkiintoisia projekteja. 8 päivää ensi-iltaan -elokuvassa hänet nähdään mustasukkaisen pahiksen roolissa. Haastattelussa hän kertoo mikä oli leffan kuvausten jännittävin kohtaus.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.