Destiny’s Child -tähti bikineissä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvin menestyneestä Destiny’s Child -yhtyeestä tuttu Kelly Rowland on jäänyt soolourallaan hieman yhtyetoverinsa, ja mahdollisen sisarpuolensa, Beyonce Knowlesin varjoon, vaikka onkin työstänyt pari radiohittiä.

Nyt Rowlandin bikinikuvat ovat kuitenkin kuumaa kauppatavaraa amerikkalaisissa viihdelehdissä. Vihreissä bikineissä aurinkoa kuvissa palvova yksinhuoltaja kertoi viime kesänä kuntoilevansa vain alastomuuden takia ja olevansa tyytyväinen vartaloonsa.

– En halua pienentää vaatekokoani, vaan kuntoilen siksi, että näyttäisin hyvältä alastomana. Se on niin yksinkertaista. Takapuoleni on vähiten kaunis osa vartaloani, koska siellä on raskausarpia, Kelly kertoi tuolloin You -lehdelle.

Kelly, oikealta nimeltään Kelendria Trene Rowland, on äskettäin julkaissut Daylight -nimisen singlen yhdessä Gym Class Heroes -yhtyeen Travis McCoyn kanssa. Lisäksi hänet on viime aikoina nähty myös television puolella parissa realitysarjassa. Tähden tuoreet bikinikuvat löytyvät tästä!