Moby lahjoo toimittajat huumeilla ja prostituoiduilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin supertähtiin lukeutuva Moby julkaisee uuden Last Night -albuminsa maaliskuussa. Nyt hän on lupautunut tarjoamaan levyarvostelijoille käteistä rahaa, huumeita ja prostituoituja, mikäli saa heiltä positiivisia arvosteluja levylleen.

Mobyn seitsemänneltä studiolevyltä on tähän mennessä julkaistu yksi single nimeltä Disco Lies. Tyyliään jälleen selvästi muuttanut artisti on kuitenkin saanut singlestään varsin heikkoja arvioita. Moby kertoi tietävänsä, että monet pitävät häntä ja hänen uutta levyään mauttomana, mutta tähti on valmis tarjoamaan lahjuksia hyvistä arvioista. Hän kertoi asiasta verkkosivustollaan.

– Joskus toimittajat lukevat näitä kirjoituksiani. Jos sinä olet journalisti ja uskot antavasi Last Night -levylleni huonot pisteet tai kirjoittavasi siitä tai minusta jotain ikävää, lähetän mielelläni sinulle rahaa, huumeita tai prostituoituja vastineeksi hyvästä arvostelusta, Moby kirjoittaa.

– Kannatan vapaata lehdistöä, mutta vanhaa kunnon värikynää voidaan kyllä käyttää jutuissa. Tiedän, että jotkut toimittajat pitävät minua mauttomana. Ymmärrän sen, koska minulla on mielipiteitä ja olen ärsyttävä. Sinä voisit kuitenkin hyllyttää huonon arvostelusi vastineeksi rahasta ja huumeista, artisti kirjoitti toimittajille.

Kirjoituksessa on luonnollisesti kyse vain artistin ironisesta heitosta toimittajien suuntaan.