Britney Spears vapautettiin sairaalasta etuajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on päässyt pois Los Angelesissa sijaitsevasta UCLA-sairaalasta eilen illalla Suomen aikaa. Poppari vapautettiin pakkohoidosta etuajassa, sillä vain muutama päivä sitten sairaala ilmoitti pitävänsä häntä psykiatrisella osastolla oikeuden päätöksellä vielä vähintään kahden viikon ajan.

Britney pääsi hoidosta, koska lääkärien mukaan hän ei ole enää vaaraksi itselleen tai muille, TMZ kertoi. Supertähti kuljetettiin sairaalaan valtiopäämiesten tyyliin massiivisessa poliisisaattueessa, mutta hän livahti ulos sairaalasta vähäeleisesti muutaman yksityisen turvamiehen saattamana.

Vapautumisensa jälkeen suoraan kotiinsa suunnannut Britney aikoo ensi töikseen jatkaa oikeustaistelua saadakseen omaisuutensa takaisin haltuunsa. Oikeus on määrännyt popparin tilapäiseksi holhoojaksi hänen isänsä, joten isä päättää edelleen kaikista suuremmista taloudellisista asioista tyttärensä puolesta.