Homssuinen Britney oli lasten tanssinopettajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavien mielenterveysongelmiensa kanssa parhaillaan taisteleva poptähti Britney Spears on yllättäen tehnyt uuden aluevaltauksen. Omien lastensa huoltajuudesta jo pitkään taistellut laulaja on nimittäin toiminut lasten tanssinopettajana.

Keskiviikkona sairaalan psykiatriselta osastolta vapautettu 26-vuotias Britney Spears järjesti maanantaina tunnin pituisen tanssitunnin kuuden 4-7-vuotiaan lapsen ryhmälle Millennium Dance Complexin puitteissa, People uutisoi. Poptähti opetti ryhmälle tanssia Madonnan hittien säestyksellä. Mukana olivat muiden muassa kappaleet True Blue, Material Girl ja Holiday.

Samaan aikaan paparazzit päivystivät tanssistudion ulkopuolella ja kuvasivat homssuiseen asuun pukeutuneen tähden tupakalla. Kuvia tilanteesta löytyy esimerkiksi tästä.

– Britney oli innoissaan lasten kanssa ja kaikilla oli valtavan mukavaa. Tanssitunnin loputtua lapset halasivat Britneya ja kaikki näyttivät todella iloisilta, tanssikoulun edustaja Robert Baker kertoi lehdelle.

Lapset olivat tanssikoulun oppilaita ja heillä oli Spearsin järjestämään tanssituntiin vanhempiensa lupa. Koulun edustajan mukaan myös vanhemmat olivat innoissaan moisesta tilaisuudesta. Britney Spears pyysi saada opettaa lapsia vielä myöhemminkin. Seuraavalla kerralla mukaan kaavaillaan 20 lasta.

Viikonlopun ja alkuviikon aikana Britney on harjoitellut ahkerasti Hot As Ice -kappaleensa koreografioita.