Suvi Koponen yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nuori huippumalli Suvi Koponen on noussut nopeasti mallimaailman huipulle voitettuaan kolme vuotta sitten Mallikoulu-ohjelman vasta 16-vuotiaana.

Suvi on sittemmin koristanut lukuisten muotilehtien kansia ja sivuja sekä esiintynyt esimerkiksi Pradan muotinäytöksen päätähtenä. Tuoreen Purple Fashin Magazine -muotilehden kannessa Koponen nähdään rohkeasti yläosattomissa. Lehden kevätnumeron kansikuvan on ikuistanut näyttävistä muotikuvistaan tunnettu Mario Sorrenti.

Katso Suvin rohkea kuva tästä!

Tähän mennessä suomalaisista malleista Suvin lisäksi muiden muassa Angelina Kallio, Ninja Sarasalo, Niina Kurkinen, Vera Jordanova ja Pipsa Hurmerinta ovat tehneet näkyvää uraa maailmalla. Muut kotimaiset “huippumallit”, kuten Saimi Hoyer, Susanna Penttilä ja Susanna Sievinen keskittyvät lähinnä juorulehtien sivuntäytteeksi.