Suosikkisarja 24 myöhästyy lähes vuodella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin käsikirjoittajien lakko päättyi tällä viikolla, joten lukuisat lakon takia keskeytyneet televisiosarjat ovat palaamassa ruutuun. Suosittu 24-sarja ei ole kuitenkaan ensimmäisten palaavien joukossa, sillä Jack Bauer palaa televisioruutuihin pahasti myöhässä vasta ensi vuoden tammikuussa.

Alunperin kuvauksia piti jatkaa jo maaliskuussa, mutta nyt Fox-kanavalta tihkuneiden tietojen mukaan sarjan uudet jaksot pääsevät ruutuihin vasta lähes vuoden myöhässä. Mikäli sarjan tuotantokausi olisi jatkunut tänä keväänä, ei kausi olisi ehdinyt loppuun ennen kesää. Niinpä sarjan tuotantokautta jatketaan vasta ensi vuoden tammikuussa, jotta finaalijakso ehditään esittää ennen lomakautta.

– Vuoden 2009 tammikuu vaikuttaisi katsojien mielestä parhaalta vaihtoehdolta jatkaa tuotantokausi loppuun. He haluavat nähdä loput tuotantokaudesta ilman keskeytyksiä, Fox tiedotti eilen.

Kuluvan tuotantokauden jaksoista kahdeksan ehdittiin saada valmiiksi ja esittää televisiossa ennen lakkoa. Nyt sarjan amerikkalaiset fanit joutuvat siis odottamaan seuraavia juonenkäänteitä harvinaisen pitkään. Stara uutisoi eilen, että yksi sarjan luojista ja tuottajista on jättänyt sarjan. Eilen ei kuitenkaan ollut vielä tietoa sarjan näin pitkästä myöhästymisestä.