Poliisi tutkii Britney Spearsin huumaamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme helmikuun alussa syytöksistä, joiden mukaan poptähti Britney Spears olisi saanut managerinsa toimesta huumaavia lääkkeitä ilman suostumustaan.

Tuolloin syytökset esitti Spearsin äiti, mutta nyt myös poliisi on ottanut asian tarkempaan syyniin. Viranomaiset tutkivat nyt, syöttikö Britneyn entinen manageri Sam Lufti tähdelle huumaavia aineita, TMZ uutisoi. Manageri oli äidin mukaan myös itse myöntänyt syöttäneensä poptähdelle lääkkeitä.

Lufti perusteli Britneyn huumaamista sillä, että siten Britneyn aivot saisivat levätä ja että ilman lääkkeitä laulaja tekisi itsemurhan. Manageri oli syöttänyt äidin mukaan poptähdelle ainakin Risperol ja Seroquel -lääkkeitä, joista ensin mainittu on unilääke ja toinen psyykelääke.