Lordin kauhuelokuva ei kiinnosta suomalaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Lordin menestyksen myötä brändi vietiin äskettäin myös valkokankaalle Pete Riskin ohjaaman Dark Floors -elokuvan myötä. Suomalaiset eivät ole kuitenkaan innostuneet elokuvasta.

Kauhuelokuva sai kautta linjan varsin heikkoja arvosteluja, eikä se ole kiinnostanut katsojiakaan. Debyyttiviikonloppuna Dark Floors ei yltänyt lähellekään katsotuimmaksi, ja viime viikonloppuna salit kumisivat tyhjyyttään, joten leffa putosi samalla kymmenen katsotuimman listalta.

Yhteensä elokuva oli vetänyt teattereihin viime torstaihin mennessä vain 13.397 katsojaa, Viihdeuutiset kertoi. Ulkomailla elokuvaa ei välttämättä liitetä Suomen tapaan vahvasti Lordi-yhtyeeseen ja euroviisumenestykseen, joten siellä elokuvaa voidaan markkinoida hieman eri lähtökohdista. Kaikki on siis vielä mahdollista.