Natalie Portman kyllästyi strippari-tarjouksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman nähtiin viime vuonna alastomana valkokankaalla Wes Andersonin ohjaamassa lyhyelokuvassa Hotel Chevalier. Pian tämän jälkeen Portman kertoi, että ei halua enää koskaan nakuilla valkokankaalla.

Tästä selkeästä ilmoituksesta huolimatta elokuvastudiot tyrkyttävät hänelle edelleen käsikirjoituksia, joissa hänelle tarjotaan stripparin tai prostituoidun rooleja.

– Olen viime aikoina turhautunut lukuisiin roolitarjouksiin, joissa minulle ehdotetaan stripparin tai prostituoidun roolia. Minua vaivaa se, että niissä haetaan neitsyen tai huoran esittäjiä, Natalie valitteli Access Hollywoodin mukaan.

– Haluaisin löytää roolin, jonka hahmo on hieman haastavampi. Rakastan myös komedioita, mutta aina kun luen käsikirjoitusta komedista, sen roolihahmo on muotialalla, pitää vaatteista ja haluaa mennä naimisiin. Haluaisin tehdä romanttisen komedian, jossa naisella olisi oikea ammatti.

Tammikuussa Natalie Portman kertoi harkitsevansa perheen perustamista ja vaihtavansa näyttelemisen äitiyteen. Tuoreimpien tietojen perusteella perheenlisäys ei ole kuitenkaan vielä kovin ajankohtaista.