Avril Lavigne odottaa lasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne odottaa mahdollisesti lasta. Hänet ja aviomies Deryck Whibley bongattiin tiistaina ostamassa satojen dollarien arvosta lastenvaatteita ja lastenhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Ostoskassiin päätyi TMZ-julkaisun mukaan muiden muassa AC/DC-yhtyeen fanipaita, vaippoja ja maastokuvioinen lapsenkantoreppu. Näyttäisi siis siltä, että Avril olisi pieniin päin. Samalla herää kuitenkin kysymys siitä, kannattaako esimerkiksi vaippoja ostaa varastoon jo nyt?

Silminnäkijöiden mukaan myös Avrilin vatsanseutu olisi hieman pyöristynyt, mitä ei kuitenkaan ollut havaittavissa vielä muutama viikko sitten otetuissa bikinikuvissa. Mikäli raskaus pitää paikkansa, täytyy toivoa ettei se vaikuta Lavignen Suomen konserttiin, joka pitäisi nähdä 30. kesäkuuta.