Coldplayn uusi levy loppusuoralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Coldplay-yhtyeen neljäs studiolevy alkaa hiljalleen valmistua. Pariinkin otteeseen jo myöhästyneen albumin äänitykset on nimittäin nyt saatu valmiiksi.

– Levy alkaa pian olla valmis, ja se on parhaillaan miksausvaiheessa. Sen jälkeen levyä aletaan masteroida ja sitten se onkin valmis, yhtyeen manageri Dave Holmes kertoi Billboard-julkaisulle.

Samalla manageri ylisti uutta albumia perinteiseen tapaan yhtyeen parhaimmaksi kautta aikojen. Hän vihjasi myös tulevan stadionkiertueen jotain ennennäkemätöntä, mutta ei vielä suostunut kertomaan asiasta tarkemmin.

Verkkosivuston mukaan levyn nimeksi olisi tulossa Prospekt, ja levy olisi määrä julkaista alkukesästä. Samaan aikaan Coldplay suuntaa myös kiertueelle Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Levyn nimekkäässä tuotantotiimissä on ollut mukana muiden muassa konemusiikin legenda Brian Eno.