Justin Timberlake kahden julkkisnaisen loukussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake ja Jessica Biel ovat seurustelleet jo tovin, mutta nyt suhteen epäillään olevan rakoilemassa rakastavaisten pitkän välimatkan takia. Justinin kerrotaan nimittäin viettäneen romanttisia hetkiä toisen naisen kanssa toisella mantereella.

Jessica Biel on parhaillaan kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa Lontoossa. Samaan aikaan Justin ja näyttelijä Kate Hudson on bongattu juhlimassa yhdessä New Yorkissa. Timberlake ja Hudson nähtiin 11. helmikuuta Hollywoodin Villa-klubilla, ja silminnäkijöiden mukaan he suutelivat tapaamisen aikana, Life & Style kertoi.

Tiedon julki tulon jälkeen huhut Justinin epäillystä pettämisestä ovat voimistuneet Hollywoodissa. Mitään konkreettista näyttöä asiasta ei kuitenkaan silminnäkijöiden lausuntojen lisäksi ole, joten Jessican ei ainakaan vielä tarvitse kiirehtiä kotiin kultansa kainaloon.