Britney Spears viimein sopuun ex-miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on viimein päässyt sopuun lastensa tapaamisoikeudesta entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Asiasta on taitettu peistä kuukausien ajan myös oikeudessa.

Uutisoimme tiistaina tiedoista, joiden mukaan Federline olisi antamassa periksi kiistassa, ja nyt osapuolet ovat viimein päässeet sopuun asiassa. Britney Spears saa siten taas tavata kahta poikaansa, Jayden Jamesia ja Sean Prestonia, TMZ uutisoi. Sopuun päästiin siitä huolimatta, että Britney on yhä holhouksessa.

Tiistaina kerrottiin, että Kevin suostuu sopimukseen sillä ehdolla, että Britney tapaa lapsiaan vain vanhempiensa läsnäollessa. Sopimuksen mukaan paikalla pitää olla myös poptähden psykiatri. Spearsia lääkkeillä taannoin huumannut manageri Sam Lufti ei ole enää mukana kuvioissa, sillä hänelle määrättiin tällä viikolla lähestymiskielto.

Nyt näyttäisi vihdoin siltä, että poptähti olisi saamassa elämänsä takaisin raiteilleen vuoden sekoilujen, oikeusjuttujen ja skandaalien jälkeen. Britney saa kiittää muutoksesta isäänsä Jamieta, joka on saanut paljon aikaan muutamassa viikossa.