Anna Abreu sairastui ja perui keikkojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailusta tähdeksi noussut Anna Abreu on joutunut perumaan keikkojaan sairaustapauksen takia. Viime viikolla peruttiin ensin konsertti Lappeenrannassa ja viikonloppuna vielä keikat Järvenpäässä ja Himoksella.

Lappeenrantaan on jo sovittu korvaava keikka 3. toukokuuta, ja viikonlopun liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle. Anna Abreun on määrä esiintyä tällä viikolla merellä, sillä tänään maanantaina hänellä on keikka Tallink Galaxy -laivalla. Tiistaista torstaihin nuori tähti esiintyy puolestaan Silja Europalla.

Esikoisalbumillaan tuplaplatinaa myynyt Anna Abreu oli myös viime vuoden suosituin nettitähti www.fi -sivustolla suoritettujen hakujen mukaan. Hän oli nimittäin julkkislistan ykkönen. Staran järjestämässä Miss Pop 2007 –äänestyksessä hän sijoittui toiseksi, kun voiton vei Jenni Vartiainen.