Sean Penn pokasi supermallin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan entisenä aviomiehenä tunnettu näyttelijä-ohjaaja Sean Penn sai sunnuntaina aikaan todellisen yllätyksen Elton Johnin isännöimillä Oscar-jatkoilla, sillä hän toi seuralaisenaan paikalle maailmankuulun supermalli Petra Nemcovan.

Vaimostaan Robin Wright Pennistä 12-vuoden avioliiton jälkeen tammikuussa eronnut Sean Penn on nähty kuluneella viikolla kaksi kertaa aiemminkin Nemcovan seurassa, joten kyse ei ole pelkästä yhden illan deitistä. Villa-klubilla järjestettyjen Elton Johnin juhlien punaisella matolla pariskunta poseerasi vieläpä auliisti kuvaajille.

Jos Sean Penn on löytänyt nopeasti kainaloonsa kaunista seuraa, ei entinen vaimokaan ole aikaillut. Hänet on nimittäin nähty romanttisissa merkeissä entisen miesystävänsä Jason Patricin kanssa, Hollywood.com paljasti. Petra Nemcova on aiemmin seurustellut muiden muassa poptähti James Bluntin kanssa.