Idols-skandaali Ruotsissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Idols-televisiokisailu on kohdannut vakavia ongelmia läntisessä naapurimaassamme. Sveriges Idol 2008 -ohjelman tuomaristo on nimittäin yllättäen eronnut neljän tuotantokauden jälkeen.

Ohjelman tuottaja Pelle Porseryd ilmoitti Peter Swartlingin, Daniel Breitholtzin ja Kishti Tomitan erosta tänään ja kertoi samalla, että uudet tuomarit julkistetaan pian, Aftonbladet uutisoi. Tuomareiden rekrytoinnilla alkaa olla kiire, sillä viidennen tuotantokauden koelaulut alkavat maaliskuun lopussa.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että tuomarit harkitsevat eroamista saamiensa uhkailujen takia. Myös tuomariston palkkakiistoista on liikkunut tietoja jo aiemmin. Suomessa Idols-ohjelman tuomariston neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä, Jone Nikula totesi äskettäin lehtihaastattelussa.