Michael Jackson taas vararikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson on ollut pahassa velkakierteessä jo vuosia, ja toissa vuonna hän joutui myymään arvokkaita oikeuksiaan muiden muassa The Beatlesin, Elvis Presleyn ja Bob Dylanin kappaleisiin satojen miljoonien velkojensa kattamiseksi. Nyt erääntynyttä velkaa on ”vain” 25 miljoonaa.

Jacko on silti jälleen vaarassa menettää Neverlandin tilansa velkojensa takia. Oikeus on nimittäin määrännyt pakkohuutokaupan järjestettäväksi 19. maaliskuuta, ellei poptähti löydä jostain 24.525.906,00 dollaria velkojensa maksuun. Tilan ostaja saisi tilan mukana myös yksityisen huvipuiston ja eläintarhan. Eläintarhassa ei tosin ole ollut eläimiä enää hetkeen, koska Michael Jackson ei kyennyt maksamaan eläinten hoitajien palkkoja.

Popin kuninkaaksi aikanaan nimetty supertähti julkaisi juuri uuden painoksen legendaarisesta Thriller-albumistaan, mutta levytulot eivät ehdi kilahtaa Jacksonin tilille ennen velkojen erääntymistä.