Sean Kingston sai levytyssopimuksen MySpacesta, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beautiful Girls -jättihitillään radioaallot valloittanut 18-vuotias jamaikalainen Sean Kingston vieraili eilen konsertoimassa Helsingissä. Stara kävi jututtamassa nuorukaista hänen sviitissään.

Sean Kingston teki esikoishittinsä ja koko ensimmäisen albuminsa yhdessä amerikkalaisen hittituottaja J.R. Rotemin kanssa. Parivaljakon yhteiselo ei alkanut aivan tavallisia reittejä, vaan Kingston pommitti tuottajaa MySpace-viesteillä niin pitkään, että tämän oli pakko myöntyä tapaamiseen.

– Tapasin Rotemin MySpacessa. Iskin häneen kiinni MySpacessa ja lähetin hänelle kahdeksan viestiä päivässä kahden viikon ajan. Painostin häntä kuuntelemaan musiikkiani ja lopulta hän kuunteli, Sean Kingston kertoi Staralle.

– Lopulta hän soitti minulle ja kertoi haluavansa työskennellä kanssani. He halusivat lennättää minut Miamista Los Angelesiin. Sattumalta veljeni asuu Losissa, joten pääsin asumaan hänen luokseen. Tapasin J.R. Rotemin ja hän tarjosi minulle levytyssopimusta.

Lisää Sean Kingstonin tuoreita kuulumisia löydät Staran videopodcast-haastattelusta, jonka ensimmäinen osa löytyy tästä!